Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Paprykę umyj, oczyść z gniazd nasiennych i przekrój wzdłuż na pół.
Żółty ser zetrzyj na tarce o najmniejszych oczkach.
Obierz czosnek.
Do sera dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, Majonez Dekoracyjny, troszkę soli oraz natkę.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj.
Tak przygotowanym farszem nadziewaj paprykę.
Paprykę możesz podawać na liściach sałaty, z dodatkiem bagietki.