Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Ser zmiksować z żółtkami, cukrem, cukrem wanilinowym. Pod koniec dodać budyń i sztywno ubitą pianę z białek.
Mąkę wymieszać z kakao i proszkiem do pieczenia, przesiać.
Jajka z cukrem ubić, ciągle ubijając dodać olej i wodę. Następnie połączyć z mąką ubijając na najmniejszych obrotach.
Ciasto wylać do wyłożonej papierem do pieczenia formy o wymiarach 24/34 cm.
Masę serową włożyć do woreczka, odciąć końcówkę i wyciskać na ciasto tworząc kratę. Piec w temp 180 stopni około 40-45 minut.