Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Mięso przekładamy na patelnię, dodajemy przyprawy oraz maggi i podsmażamy przez 10 minut.
Kapustę pekińską szatkujemy dość drobno.
Na placki tortilli nakładamy sos pikantny i ketchup. Całość rozsmarowujemy. Nakładamy kapustę pekińską, następnie czerwoną kapustę oraz porcję mięsa.
Zwijamy tortillę i wkładamy do nagrzanego grilla na 2 minuty - ładnie podpiekając. Następnie zawijamy tortille w folię aluminiową i podajemy tuż po przygotowaniu.