Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Kabaczek obierz, usuń gąbczasty środek łyżką. Zetrzyj go na tarce na grubych oczkach.
Obierz cebulę i również ją zetrzyj. Tym razem na małych oczkach.
Startego kabaczka i cebulę wymieszaj z jajkami.
Do mieszanki przesiej mąkę. Dokładnie wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem.
Smaż z obu stron na rozgrzanym oleju do złotego koloru.