Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Cebulę i czosnek drobno posiekać i zeszklić na rozgrzanym tłuszczu.
Selera obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, dodać podsmażoną cebulę, czosnek, trochę startego żółtego sera, opakowanie WINIARY Pomysł na... kotlety mielone wymieszany z 125 ml wody, żeby masę zagęścić i jajko. Wszystko wymieszać na jednolitą masę.
Masę formować w kotlety, obtaczać w bułce i smażyć na rozgrzanym oleju z dwóch stron na złoty kolor.
Ula