Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Wlej do garnka 1 litr ugotowanego Rosołu drobiowego Winiary (1 l / kostkę), dodaj sól i pieprz oraz liść laurowy i gałązkę tymianku.
Umyj i pokrój selera naciowego na drobne kawałki, gotuj w bulionie przez 15 minut, aż seler zmięknie.
Wyjmij liść laurowy, dodaj masło i wymieszaj zupę mikserem na gładką masę.
Wlej śmietanę i pozwól jej się rozgrzać. Zupa nie powinna bulgotać.
Zupę przelej na talerz i udekoruj tymiankiem, oliwą oraz smażonym boczkiem.
Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Zastanawiam