Pasta jajeczna jest doskonałym dodatkiem do świeżego, chrupiącego chleba, który pokocha twoja rodzina. Z pewnością sprawdzi się jako propozycja na wielkanocne śniadanie. Jest pożywna i niezwykle smaczna. Z dodatkiem tuńczyka stanowi posiłek, będący doskonałym źródłem witaminy D3 oraz kwasów tłuszczowych omega-3. Pasta jajeczna z rybą ma różne oblicza. Polecamy wypróbować sprawdzony przepis z tuńczykiem w sosie własnym, białym serem, cebulką, Majonezem Dekoracyjnym WINIARY oraz przyprawami. PRZEPIS ZNAJDZIESZ TUTAJ
A może pasta z makreli i jajek? W podstawowym przepisie należy zmieszać obydwa składniki i przyprawić według uznania. My proponujemy inną odsłonę tego dania. Zamiast makreli wędzonej warto wykorzystać tę w sosie pomidorowym. Do ryby dodaj jajka na twardo oraz Sos czosnkowy WINIARY, cebulę i natkę pietruszki. Brzmi pysznie? Tym przepisem można zachwycić wszystkich gości podczas wielkanocnego śniadania! PRZEPIS ZNAJDZIESZ TUTAJ
Awokado nie dość, że daje możliwość kreatywnego przyrządzania posiłków, to jeszcze zawiera dobroczynne tłuszcze. Ze względu na wartość odżywczą i na swój wyjątkowy smak na dobre zagościło na polskich stołach. Dlatego pasta z awokado i jajek to nasza kolejna propozycja, która powinna znaleźć się na świątecznym stole. Stworzy ona doskonały duet ze świeżym chlebem lub bagietką. Pasta jajeczna z tym owocem jest niezwykle prosta. Wystarczy zmieszać awokado, jaja ugotowane na twardo, cebulkę i Majonez Dekoracyjny WINIARY. W przypadku tego przysmaku ważne są proporcje. Sprawdź jak przyrządzić go po mistrzowsku! PRZEPIS ZNAJDZIESZ TUTAJ
Pasta jajeczna z pieczarkami? To dość nietypowe połącznie, jednak jego smak pozytywnie zaskakuje! Danie to jest bardzo łatwe i szybkie, dlatego sprawdzi się też jako przystawka przygotowana na ostatnią chwilę. Pasta jajeczna z pieczarkami wymaga sięgnięcia tylko po kilka składników, czyli jajek, pieczarek, cebuli, przypraw i Majonezu Dekoracyjnego WINIARY. To idealny dodatek do chleba lub krakersów. PRZEPIS ZNAJDZIESZ TUTAJ
Pasta jajeczna z porem to kolejna propozycja smacznego dania, które może pojawić się na wielkanocnym stole. Por ma dość specyficzny i ostry smak, dlatego wymaga dodania kilku składników, które pozwolą na wydobycie jego walorów. W tym przypadku uzyskamy zwartą, ale nie kremową konsystencję, dlatego z powodzeniem pastę możemy traktować jako pyszną sałatkę. Pastę jajeczną z porem należy połączyć z Majonezem Dekoracyjnym WINIARY. Do całości można dodać również żółty ser. Zobacz, jak przyrządzić taki przysmak! PRZEPIS ZNAJDZIESZ TUTAJ