Dressing winegret z dodatkiem aromatycznych ziół i solą morską podkreśli smak zielonych sałat i sałatek ze świeżych warzyw. Spróbuj!
Dressing został przygotowany z wykorzystaniem naturalnej metody utrwalania żywności – pasteryzacji.
Składniki: woda*, olej słonecznikowy, ocet spirytusowy*, cukier*, musztarda stołowa (woda*, ocet spirytusowy*, ziarna GORCZYCY*, sól*, cukier*, przyprawy*), skrobia kukurydziana*, ocet z białego wina*, czosnek*, sól morska* 1%, zioła 0,4% (liść pietruszki*, tymianek*, oregano*, bazylia*, szczypiorek*, rozmaryn*), szpinak*, kurkuma*.
Może zawierać SELER. *naturalne składniki
Produkt pasteryzowany.
Wartość odżywcza w 100 ml | w porcji (30ml) | % RWS w porcji | |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 318 kcal | 95 kcal | 5% |
Tłuszcz | 31,0 g | 9,3 g | 13% |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 3,0 g | 0,9 g | 5% |
Węglowodany | 9,3 g | 2,8 g | 1% |
Cukry | 7,3 g | 2,2 g | 2% |
Błonnik | 0,4 g | 0,1 g | - |
Białko | 0,4 g | 0,1 g | 0% |
Sól | 1,1 g | 0,33 g | 6% |
Iza