Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Upiec biszkopt ciemny i ostudzić.
Wyłożyć krem krówkowy i rozsmarować. Następnie ułożyć herbatniki i na chwilkę odstawić.
Dodawać po jednej łyżce budyniu ciągle miksując. Na herbatniki rozsmarować masę kremową i ponownie ułożyć herbatniki.
Budyń zagotować na mleku i ostudzić.
Masło dokładnie zmiksować z cukrem pudrem na puch. Dodawać po jednej łyżce budyniu, ciągle miksując. Na herbatniki rozsmarować masę kremową i ponownie ułożyć herbatniki.
Śmietanę 30% ubić z cukrem pudrem i śmietan-fixem na puch. Krem śmietanowy wyłożyć szprycą cukierniczą lub rozsmarować.
Czekoladę zetrzeć na tarce i posypać nią wierzch ciasta.
Wstawić do lodówki do schłodzenia.