Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
W niewielkiej ilości wody przygotowuję na wolnym ogniu bulion wołowo-warzywny.
Z gotowego wywaru wyciągam mięso i warzywa.
Dodaję pomidory i podduszony na maśle czosnek.
Gotuję jeszcze około 5 minut.
Dodaję szczyptę soli, świeżo zmielony pieprz, cukier.
Miksuję blenderem.
Przed podaniem dodaję do zupy świeżą bazylię.
Zupa pysznie smakuje z ziołowymi grzankami z czerstwego pieczywa.