Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Bagietkę przekrój na pół i wydrąż miąższ.
Obierz jajka.
Jajka i szynkę pokrój drobno. Możesz też użyć maszynki do mięsa.
Ogórki pokrój w kostkę.
Wszystkie składniki wymieszaj z masłem i Majonezem. Dopraw solą i pieprzem.
Połówki bagietki posmaruj pastę, złóż, dobrze dociśnij i odstaw do schłodzenia.
Przed podaniem pokrój bagietkę na 2-centymetrowe kawałki.