Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Piersi delikatnie rozbij na 1,5 cm i umieść na jednej połowie pergaminu i przykryj drugą częścią.
Patelnię rozgrzej bez tłuszczu. Połóż mięso zawinięte w pergamin na wcześniej rozgrzanej patelni. Smaż po 5 minut z każdej strony w pergaminie.
Przełóż mięso na talerz, wyrzuć pergamin, pokrój na cienkie plasterki.
Gruszkę i ser pokrój w plasterki.
Bagietki przekrój na połowę. Posmaruj majonezem, rozłóż plasterki kurczaka, gruszki, sera i listki rukoli. Przykryj drugą częścią bagietki, dociśnij i przekrój na 3 części.
Możesz również przygotować na gorąco - bagietki zapiecz w piekarniku, dodaj ciepłe mięso.