Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Śledzia pokrój na małe kawałki.
Cebulę pokrój w piórka.
Jabłko i ogórki pokrój na plasterki.
Zmieszaj wszystkie pokrojone składniki i dopraw całość pieprzem, oliwą i miodem.
Bajgle przekrój na pół i posmaruj od wewnątrz Majonezem Dekoracyjnym Winiary.
Śledzia z dodatkami ułóż na jednej części pieczywa i przykryj drugą.