Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Przygotuj barszcz czerwony WINIARY zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Bajgle przekrój na pół i posmaruj serkiem.
Awokado obierz, pokrój w plastry i skrop sokiem z cytryny.
Na posmarowane połówki bajgli połóż po liściu sałaty, plastry awokado, kawałki wędzonego łososia i ulubione kiełki. Całość dopraw solą i pieprzem oraz ewentualnie sokiem z cytryny. Tak przygotowane przykryj pozostałymi kawałkami pieczywa.
Bajgle podawaj z barszczem czerwonym WINIARY.