Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
W garnku zagotuj 750 ml wody.
Zawartość opakowania Barszczu Białego WINIARY wsyp do gotującej się wody, mieszając, aż zupa się zagotuje. Gotuj na małym ogniu przez około 5 minut. Dopraw solą i pieprzem do smaku.
Ugotuj jajka na twardo (około 8–9 minut), następnie schłodź w zimnej wodzie, obierz i przekrój na połówki.
Pokrój białą kiełbasę w plasterki i lekko podsmaż na patelni. Następnie dodaj do zupy.
Barszcz biały podawaj gorący, z połówkami jajek na twardo. Możesz udekorować tymiankiem.
Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!