Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Wymieszaj dokładnie mleko, mąkę, 3 jajka, dodaj szczyptę soli.
Z ciasta usmaż 8 naleśników.
Ziemniaki obierz i ugotuj.
Cebulę obierz, posiekaj i zeszklij na maśle.
Ziemniaki odsącz i utłucz z cebulą.
Dopraw solą, pieprzem i MAGGI.
Gorącym farszem smaruj naleśniki i zwijaj w rulon, następnie przekrój ukośnie na cztery części.
Panieruj w posolonym jajku i bułce tartej.
Smaż na rumiano na oleju.
Podawaj gorące z filiżanką Barszczu czerwonego.