Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Cebulę pokrój w kostkę.
Na patelni rozgrzej masło klarowane, dodaj cebulę, lekko osól i smaż na ciemnozłoty kolor.
Ziemniaki ugotuj w osolonej wodzie, odcedź i ubij z łyżką masła i śmietaną. Dopraw solą i pieprzem.
Przygotuj Barszcz czerwony Ekspresowa Zupa WINIARY według przepisu na opakowaniu.
Rozłóż ziemniaki do miseczek razem z porcją cebuli i zalej barszczem.