Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Awokado przekrój do pestki z każdej strony, lekko przekręć i usuń pestkę.
Łyżką ostrożnie wydrąż miąższ awokado i pokrój w kostkę.
Miąższ z obu owoców zalej 500 ml wody i gotuj 3 minuty.
Następnie zmiksuj.
Barszcz biały rozprowadź w 500 ml zimnej wody i połącz z awokado.
Całość gotuj 5 minut.
Pokrój szpinak w paseczki i dodaj do zupy. Dopraw solą i pieprzem.
Na smalcu usmaż jajka sadzone.
Zupę rozlej do bulionówek i podawaj z jajkiem.