Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Bulion z kurkami to propozycja na przystawkę do dania głównego. Swoim smakiem może zachwycić jednak na tyle, że wrażeniami przebije się na pierwsze miejsce. Bulion opierajmy na rosole drobiowym WINIARY. Zapewni on idealny balans smaków i równowagę między aromatem grzybów, zapachem bulionu. Nic tylko jeść. Pycha!
Rosół przygotuj wg przepisu na opakowaniu.
Kurki i cebulę oczyść i pokrój.
Mięso pokrój w kostkę.
Na maśle podsmaż mięso, cebulę i kurki przez około 10 minut.
Zawartość patelni dodaj do Rosołu i zagotuj. Dopraw pieprzem i przyprawą.
Podawaj posypane natką pietruszki.