Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Na rozgrzanym masle zeszklić posiekaą cebulę, dodać pokrojone pieczarki i smażyć do odparowania płynu.
Następnie wsypać pokrojoną w słupki szynkę, doprawić do smaku solą, pieprzem i przyprawą Maggi.
Piekarnik rozgrzać do 220 stopni. Bułki przekroić wzdłuż na pół, ułożyć farsz, posypać startym żółtym serem, ułożyć na blaszce.
Wstawić do nagrzanego piekarnika i zapiekać przez kilka minut.