Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Barszcz czerwony rozpuść w 150 ml wrzącej wody, ostudź.
Warzywa oczyść.
Kefir, jogurt i śmietankę wymieszaj. Wlej zimny barszcz, mieszając rozprowadź.
Ogórki pokrój w kostkę, a rzodkiewki w cienkie cząstki. Koperek i szczypiorek posiekaj.
Wymieszaj wszystkie składniki.
Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Wstaw do lodówki do schłodzenia na około 1 godzinę.
Możesz podawać z cząstkami jajek ugotowanych na twardo.