Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Białka ubijamy z cukrem.
Dodajemy żółtka, mąkę ziemniaczaną i proszek do pieczenia.
Pieczemy 20 minut w temperaturze 180 stopni.
Żelatynę rozpuścić w 3/4 szklanki gorącej wody i dokładnie wymieszać i odstawić do ostudzenia.
Kremówkę ubić na sztywno.
Dodać cukier puder i kakao.
Dokładnie wymieszać.
Do ubitej śmietany wlewać powoli zimną żelatynę, wymieszać.
Masę wykładamy na zimny biszkopt.
Masę zdobimy esami floresami.