Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Dwie galaretki rozpuść w 1 szklance gorącej wody i ostudź.
Jogurt dokładnie wymieszaj z ostudzoną galaretką. Gęstniejącą masę wylej na biszkopt.
Maliny umyj i odsącz na sitku, wyłóż na masę jogurtową.
Pozostałe galaretki rozpuść w 3 szklankach wody i wystudź.
Gęstniejącą galaretkę wylej na maliny.
Ciasto dobrze schłodź w lodówce, podawaj pocięte w trójkąty i przystrojone świeżymi malinami.