Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Odcedzić fasolę i ciecierzycę. Na tłuszczu lekko podsmażyć posiekany czosnek.
Dodać strączki i razem dusić kilka minut.
Jajka wbić do miski, następnie lekko rozbełtane wlać na patelnię.
W trakcie smażenia przyprawić jajecznicę solą i świeżo zmielonym pieprzem. Kiedy będą ścięte potrawa jest gotowa. Podawać np. z razowymi tostami.