Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Przygotuj barszcz czerwony WINIARY zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Croissanty przekrój wzdłuż na pół i opcjonalnie, lekko podpiecz w piekarniku lub na patelni a następnie posmaruj Majonezem Dekoracyjnym WINIARY.
Pokrój pomidora i ogórki konserwowe w plastry, a następnie ułóż na kanapce.
Dodaj plastry mortadeli lub szynki, a na nich połóż żółty ser oraz kiełki i sałatę.
Przykryj górnymi połówkami croissantów i podawaj z barszczem czerwonym WINIARY.