Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Nerki przeciąć wzdłuż, usunąć tłuszcz i wyciąć kanaliki moczowe.
Cynadry zalać zimna wodą, zagotować i odlać. Czynność tę należy dwukrotnie powtórzyć.
Cynadry posolić i gotować do miękkości, następnie wyjąć z wywaru i pokrajać w plastry.
Cebule podsmażyć na tłuszczu, przygotować jasną zasmażkę. Połączyć z wywarem i zagotować.
Do sosu dodać pokrojone cynadry, przyprawy i dusić jeszcze kilka minut.