Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Umyj i pokrój drobno pieczarki.
Mrożony lub świeży szpinak duś w garnku wraz z kostką rosołową oraz pieczarkami.
Dodaj roztrzepane jajka i wymieszaj. Trzymaj jeszcze trochę na wolnym ogniu, aż wszystko dobrze się połączy i zetnie.
Odparuj nadmiar wody i dopraw do smaku.
Tak przygotowany szpinak możesz podać w naleśniku.