Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Galaretkę przygotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Do naczynia wsypać wiórki kokosowe lub jeśli mamy to białą porzeczkę. Zalać 1/4 galaretki i odstawić do stężenia w lodówce.
Morele, brzoskwinie lub nektarynki pokroić na około 2 cm plastry i z tych plastrów wyciąć kształt ryby, około 3-4 sztuk.
W stężałe dno akwarium poutykać gałązki mięty lub melisy, ułożyć rybki i zalać połową zimnej galaretki. Wstawić do lodówki do stężenia, a następnie wylać pozostałą część galaretki. Gotowe