Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Galaretkę przezroczystą rozpuścić w 350 ml gorącej wody i ostudzić.
Galaretkę przelać do foremki o wymiarach 20 cm x 7 cm, dodać borówki i ustawić pod skosem w lodówce do stężenia.
Galaretkę truskawkową rozpuścić w 100 ml gorącej wody i ostudzić.
Następnie galaretkę zmiksować z serkiem waniliowym i całość wyłożyć na galaretkę przezroczystą.
Na wierzchu ułożyć biszkopty i delikatnie je docisnąć.
Całość odstawić do lodówki do stężenia.