Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Papryki opiecz pod górnym ogniem piekarnika lub na grillu, aż skórka będzie brązowa (ok. 15-20 minut).
Przełóż do woreczka foliowego i pozostaw do ostudzenia.
Następnie obierz, wyjmij pestki i pokrój w drobną kostkę.
Cebulę obierz, posiekaj, podduś na oliwie.
Połącz paprykę, cebulę i Majonez, dopraw solą, pieprzem i papryką.
Zmiksuj i podawaj do mięs i wędlin.