Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Mięso umyj i osusz.
Przyprawy (chili, kumin, pieprz i przeciśnięty przez praskę czosnek) wymieszaj na jednolitą masę, dodając stopniowo sól i cukier. Na koniec dolej Przyprawę do zup, sosów i sałatek WINIARY.
Mieszanką natrzyj dokładnie ze wszystkich stron mięso.
Przełóż je do żaroodpornego naczynia i przykryj pokrywką. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 95°C i zostaw na minimum 9 godzin, najlepiej na noc.
Wyjmij garnek i odstaw. Kiedy mięso przestygnie, porozdzielaj je widelcem na włókna i wymieszaj z sosem z pieczenia.
Możesz podawać w bułce z ulubionymi dodatkami i sosem majonezowym.
(Brak tytułu)