Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Aby uzyskać sos z papryki, zmieszaj śmietanę z papryką konserwową, serkiem śmietankowym i solą, odstaw.
Zacznij składać piętrową kanapkę: ułóż 4 kromki chleba na talerzu, nałóż trochę sosu (kremu) paprykowego, szpinak, szynkę z indyka i bekon. Nałóż kolejną warstwę. Kontynuuj, aż powstaną 4 warstwy. Na wierzchu powinien być chleb.
Posmaruj wierzch kanapki resztą kremu pieprzowego, udekoruj oliwkami i wstaw do lodówki - do czasu podania.