Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Każdą z bułek kroimy na pół, wydrążamy środek.
Pieczarki i cebulę kroimy drobno w kostkę. Obsmażamy na oleju, solimy, pieprzymy i dodajemy paprykę. Mieszamy całość i dodajemy starty żółty ser.
W tym czasie nasze wydrążone bułki podgrzewamy w piekarniku (wystarczy 5 minut w gorącym piekarniku, aby zrobiły się gorące, a skórka chrupiąca).
Po wyjęciu nakładamy do środka gorący farsz pieczarkowy i zjadamy.