Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Filety pokrój w paski, skrop sokiem z cytryny.
Warzywa oczyść, również pokrój w paski. Seler naciowy (3 łodygi) możesz zastąpić selerem konserwowym.
Olej rozgrzej na patelni, podsmaż warzywa, dopraw je do smaku solą i pieprzem.
Wlej 3/4 szklanki wody, dodaj Rosół.
Warzywa duś na patelni około 10 minut, po tym czasie dodaj rybę.
Całość gotuj około 5 minut pod przykryciem.
Podawaj z ryżem.