Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Na patelni rozgrzać masło. Wsypać umyte i pokrojone boczniaki.
Fasolkę ugotować w wodzie z dodatkiem soli.
Podsmażyć przez 7-8 minut.
Następnie dodać pokruszone płatki kukurydziane.
Delikatnie przyrumienić.
Ugotowaną fasolkę odcedzić i osączyć.
Pokroić na mniejsze kawałki.
Połączyć z boczniakami.
Wymieszać, doprawić do smaku, przyprawą, pieprzem i sosem sojowym, podgrzać i podawać.