Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Z udek usuń kości, oprósz przyprawą ZIARENKA SMAKU.
Filet i paprykę pokrój w drobną kostkę i podsmaż na maśle do odparowania płynu.
Dopraw Maggi, przyprawą ZIARENKA SMAKU i pieprzem, ostudź i odsącz masło.
W miejsca kości włóż farsz i zepnij patyczkami.
Ułóż w naczyniu do zapiekania i polej masłem z patelni.
Wstaw do piekarnika nagrzanego do 200°C na około 50 minut.
Podawaj z ulubioną surówką.