Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Pomidory sparz, obierz ze skórki i pokrój w ósemki.
Filety oprósz przyprawą ZIARENKA SMAKU i papryką, smaż na patelni na rozgrzanym oleju z obu stron przez około 20 minut. Po tym czasie zdejmij mięso z patelni i zabezpiecz przed wystudzeniem.
Oczyść pora i pokrój go w krążki, następnie usmaż do miękkości na tym samym tłuszczu.
Na patelnię z porem dodaj pomidory i odsączoną fasolę, dopraw całość Przyprawą w płynie i pieprzem.
Warzywa wyłóż na talerze, ułóż na nich filety pokrojone w plastry.
Podawaj ze smażonymi ziemniakami.