Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Filety z kurczaka obmyć, obsuszyć, lekko rozbić, ułożyć na blaszce do piekarnika, na której jest wlany olej do smażenia. Następnie posypać przyprawami.
Cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę. Ułożyć na filecie.
Pieczarki obmyć i pokroić w plastry. Ułożyć na warstwie cebuli.
Na pieczarki zetrzeć ser na drobnej tarce, a następnie łyżką na środku ułożyć Majonez. Górę majonezu posypać papryką.
Zapiekamy w piekarniku w temp. 180 stopni przez 40 minut.