Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Podgrzybki namocz w wodzie, natomiast boczniaki w mleku i odstaw na około 2 godziny.
Następnie odsącz grzyby i pokrój w paseczki. Seler, kapustę i cebulę również pokrój w paseczki, czosnek posiekaj.
Całość podsmaż na maśle.
Kostki bulionowe rozpuść w 1,5 l wody i dodaj zawartość patelni. Gotuj około 30 minut.
Dopraw przyprawą ZIARENKA SMAKU, przyprawą w płynie, pieprzem i majerankiem.