Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Nastaw piekarnik na tryb z termoobiegiem i nagrzej go do 185°C.
Dokładnie umyj wszystkie warzywa i pokrój je w słupki o podobnej grubości i długości.
Ułóż warzywa na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Posyp je przyprawami i posmaruj oliwą za pomocą pędzelka.
Wstaw frytki do piekarnika i piecz przez 40 minut.
W trakcie pieczenia co 10 minut delikatnie przemieszaj warzywa za pomocą drewnianej łopatki.
Po upieczeniu podaj od razu z dodatkiem ulubionego dressingu WINIARY.
Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!