Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Rozpuść 4 Galaretki WINIARY o smaku Arbuzada w 1200 ml wody (mniej niż według przepisu na opakowaniu).
Wydrąż połówkę arbuza, a skórę dokładnie oczyść i osusz papierowym ręcznikiem.
Rozpuszczone galaretki przelej do miski powstałej ze skóry arbuza i wstaw do lodówki do całkowitego stężenia.
Galaretkowy arbuz pokrój na części jak świeży owoc.