Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Umyj warzywa i pokrój je na słupki.
Rozgrzej patelnię i zarumień na niej golonki na smalcu.
Posmaruj golonki koncentratem i skrop piwem. Następnie podsmaż.
Przełóż podsmażone golonki do garnka. Dodaj kostki bulionowe, warzywa i przyprawy. Zalej zawartość gorącą wodą (tak, aby mięso i warzywa były przykryte). Duś mięso do miękkości (około 2 godziny).
Podawaj z ziemniakami z wody.