Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Ziemniaki wyszorować, przekroić na połówki lub ćwiartki. Doprawić oliwą i przyprawami. Ułożyć na tacce go grilowania i grillować aż do miękkości i zarumienienia.
Klopsiki Garden Gourmet nadziać na patyczki do szaszłyków i grillować kilka minut z każdej strony.
Cebulę pokroić w pióra, morele oczyścić i pokroić w ćwiartki.
Sałatę wymieszać z połową Dressingu Winegret WINIARY oraz z Majonezem Lekkim WINIARY.
Na duży talerz wyłożyć kolejno – sałatę, grillowane ziemniaczki, cebulkę, morele oraz umyte porzeczki. Na wierzch ułożyć szaszłyki. Całość polać pozostałym dresingiem.