Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Wędzony ser kozi posyp solą, pieprzem, kuminem i chili.
Bułeczkę przekrój na pół i połóż na każdej z połówce plaster sera koziego. Zgrilluj bułeczkę do roztopienia się sera.
Pomidorki koktajlowe pokrój na drobne plastry, a następnie zgrilluj.
Szczypior i chili pokrój w szerokie plastry. Dymkę pokrój w grube kawałki.
Na gotowej bułce z serem (obie połówki) nalej Dressing Figowo-musztardowy WINIARY. Następnie na jedną połówkę połóż garść miksu sałat, zgrillowane pomidorki, szczypior, chili i dymkę.
Warzywa posyp posiekanymi orzechami włoskimi, a następnie - połącz obie połówki bułki. Dressing figowo-musztardowy WINIARY możesz podawać dodatkowo do maczania bułeczki.