Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Kiełbasę kroimy wzdłuż na ćwiartki i opiekamy na grillu z dodatkiem przypraw.
Paprykę przekrawamy na pół i grilujemy przez około 15 minut. Po tym czasie ściągamy z grilla i kroimy w paski.
Kromki chleba smarujemy masłem, kładziemy żółty ser, grillowane kiełbaski, paprykę, pokrojoną w krążki cebulę, listki oregano i pomidorki koktajlowe.
Posypujemy do smaku solą i pieprzem ziołowym.
Kanapki wiążemy sznurkiem wędzarniczym i opiekamy na grillu do momentu aż chleb się zarumieni.
Gotowe kanapki podajemy z sosem tatarskim Winiary.