Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Podczas rodzinnego sezonu na grillowanie nie może zabraknąć jednego z najpopularniejszych i najsmaczniejszych dań, czyli grillowanego burgera. Przygotowanie burgerów nie zabiera wiele czasu, a efekty są tak smakowite, że włączysz to danie do swojego stałego menu grillowego.
Chudą wołowinę połącz z cebulą, Maggi, papryką, solą i pieprzem. Z tak przygotowanego mięsa uformuj kotlety i tutaj kończy się etap przygotowywania mięsa na burgery. Do podania przygotuj bułki, zieloną sałatę oraz Ketchup WINIARY i rozkoszuj się pysznymi grillowanymi burgerami!
Wołowinę połącz z cebulą i olejem.
Dopraw Przyprawą w płynie, solą, pieprzem i papryką. Całość dokładnie wymieszaj.
Uformuj 4 burgery.
Rozgrzej ruszt lub patelnię grillową. Piecz burgery przez około 10 minut.
Bułki przekrój. Burgery podawaj w bułce z Sosem barbecue.