Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Pieczarki umyć, pokroić w plasterki.
Drobno posiekaną cebulę zeszklić na połowie masła.
Do cebuli dodać pieczarki, 2 łyżki wody, sól i dusić pod przykryciem około 10 minut.
Następnie oprószyć mąką, śmietanę wymieszać z jajkiem, połączyć z grzybami, przyprawić do smaku solą i pieprzem.
Kromki chleba posmarować resztą masła, nałożyć pieczarki, posypać serem.
Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika, zapiekać 5-10 minut.
Prawdziwe tosty a nie jakieś podrabiane
Potrzebujemy pieczarki , ser , pieprz ziołowy i paprykę czerwoną słodką ( sypkie ) .
Obieramy pieczarki i ścieramy na tarce na grubych oczkach , również trzemy ser .Składniki wykładamy na chleb tostowy przyprawiając papryką i pieprzem ziołowym . Wkładamy do tostera i gotowe .Smak 10/10 , to są prawdziwe tosty a nie jakieś podrabiane z szynką ja tfu .