Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Obierz warzywa (z wyjątkiem cukinii), umyj je i pokrój w kostkę.
W rondelku podsmaż jagnięcinę i cebulę na średnim ogniu przez około 10 minut.
Do garnka z jagnięciną dodaj warzywa, groszek, wodę i kostkę WINIARY.
Doprowadź do wrzenia, przykryj i duś na małym ogniu przez około 40 minut. Gotowy gulasz jagnięcy podawaj na gorąco!