Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Mięso na sznycle umyj, osusz do sucha papierowym ręcznikiem i pokrój w kostkę.
Pieczarki oczyść i pokrój w plasterki. Pora oczyść, umyj i pokrój w krążki. Boczek pokrój w kostkę.
Podgrzej w garnku olej. Dodaj gulasz, pieczarki, pora oraz boczek i podsmaż.
Dodaj 500 ml wody i śmietankę, wsyp opakowania POMYSŁ NA..., rozprowadź i doprowadź do wrzenia. Gotuj pod przykryciem na małym ogniu przez około 1 godzinę. Od czasu do czasu zamieszaj.
Podawaj z ryżem i sałatą.