Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Marchewkę i pietruszkę obrać i pokroić w plasterki, por oczyścić i pokroić w półplasterki, cukinię pokroić na ćwiartki, fasolę pokroić na mniejsze kawałki.
Serca umyć, oczyścić i pokroić w plastry. Obsmażyć na patelni.
Następnie przełożyć do garnka z gotującą się wodą i gotować na małym ogniu do miękkości, odcedzić.
Ugotowane serca przełożyć do gotującego się bulionu, dodać warzywa i razem gotować na małym ogniu do miękkości warzyw.
Pod koniec gotowania dodać koncentrat pomidorowy oraz przyprawy.